Nem jelölt allergén miatt hívják vissza ezt a fehérjeszeletet
A Nébih visszahívja a forgalomból az alábbi fehérjeszeletet, mert a magyar nyelvű címkén az egyik allergén összetevő nem került feltüntetésre.
NosaltyA Nébih visszahívja a forgalomból az alábbi fehérjeszeletet, mert a magyar nyelvű címkén az egyik allergén összetevő nem került feltüntetésre.
NosaltyAusztriában ezzel a versennyel nyitják meg hivatalosan is a szezont. Nézzük, mely ízek uralják majd a nyarat!
NosaltyA földimogyoró nemcsak magában finom csemege, süteményekben, de akár főételekben is remekül mutat. Mi most a laktató ételek felé vesszük az irányt, és mutatunk nektek pár nagyon finom és egyszerű receptet.
NosaltyNemsokára vége a mogyorószüretnek Somogyban, a gazdák viszonylag elégedettek a terméssel. A betakarított mennyiség nagy része külföldre megy, ahol édesipari termékek készülnek belőle.
NosaltyA földimogyoró, mint minden más magféle, nagyon egészséges – kivéve, ha sokat fogyasztunk belőle, derült ki egy friss kutatásból. Ilyenkor ugyanis nemcsak sok kalóriát viszünk be, de a földimogyoró esetében akár még a daganatok terjedését is segíthetjük a testünkben.
Stuth-Nagy NikiPersze tehetjük szendvicsbe vagy süteménybe, de a mogyoróvajnak igenis helye lehet főételeinkben. Pár tanács az elkészítéshez és felhasználáshoz.
Lakos BenedekA mogyoró (más néven törökmogyoró, ami nem azonos a nálunk főleg sózva népszerű földimogyoróval) ízletes rágcsálnivaló, és számos étel remek kiegészítője. Ha valaki kiegyensúlyozott, kalóriakontrollált étrendbe illeszti, annak fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár.
Jenei GrétaNem fogunk fukarkodni a szuperlatívuszokkal. A brontei pisztácia a világ legjobb pisztáciája, a piemonti mogyoró pedig a világ legjobb mogyorója, mindkettő külön kategória. Szicília és Piemonte aranyának is nevezik őket.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...