Hamarosan végleg bezár a világ legjobb étterme
A három Michelin-csillagos étterem igazi úttörőnek számított a fine dining világában.
NosaltyA három Michelin-csillagos étterem igazi úttörőnek számított a fine dining világában.
NosaltyKét kétcsillagos étteremmel és két új, első Michelin-csillagát kiérdemelt vendéglátóhellyel gazdagodott a magyar gasztronómia.
NosaltyA Michelin Guide ebben az évben végre vidékre is ellátogat, adta közre a hírt a Magyar Turisztikai Ügynökség. Ez lehetőséget adhat arra is, hogy Magyarország tovább növelje Michelin-csillagainak számát.
NosaltyA két hosszú évre álomba szenderedett Ráday utca ébredezni kezd, nem mással, mint a Costes étteremmel az élen. Budapest első Michelin-csillagos étterme nem akárhogy tér vissza: a magyar séflegenda, Rácz Jenő is ott lesz, hogy még nívósabbá tegye az éttermi élményt a vendégek számára.
NosaltyA budapesti, Michelin-csillagos SALT étterem és a székelyudvarhelyi Páva első közös vacsoraestjén jártunk a parajdi sóbányában.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...