9 isteni melegszendvics, ha egy gyors harapnivalóra vágynál
Mit szólnál egy olvadt sajtos, csípős paprikás, gazdag szószos vagy fűszeres szalámis melegszendvicshez? Most csokorba szedtük neked a mi kedvenc melegszenyó receptjeinket!
NosaltyMit szólnál egy olvadt sajtos, csípős paprikás, gazdag szószos vagy fűszeres szalámis melegszendvicshez? Most csokorba szedtük neked a mi kedvenc melegszenyó receptjeinket!
NosaltySok trükköt olvashattunk már a tökéletes sajtos melegszendvics elkészítésével kapcsolatban, azonban ezek általában mind sós alapanyagokat vetnek be a legízesebb végeredmény érdekében. A Napi Tipp most teljes hátraarcot mutat ezeknek, és egy meglepő, mégis működőképes irányba indul el.
Lakos BenedekVigyázat, csak abban az esetben csekkold az alábbi melegszendvics recepteket, ha még nem vagy éhes, ugyanis nyálfakasztó finomságok következnek.
NosaltyA Croque Madame a franciák egyik leghíresebb melegszendvicse. Párja, a Croque Monsieur ugyanúgy készül, különbségük mindössze annyi, hogy a Madame fejére tükörtojás kerül kalap gyanánt. Mindegy hát, hogy ki választja napindítónak ezt a reggelit, az 1900-as évek eleji párizsi kávézókba repíti majd vissza. Nem is olyan rossz egy szendvicstől, igaz?
Kristyán FanniSajt, kenyér, sonka, vaj: nagyjából ennyi elég egy finom melegszendvics elkészítéséhez. Persze néha van úgy, hogy az „elég”-nél az ember kicsit többre vágyik – ilyen alkalmakkor jöhetnek majd jól az alábbi furcsa alapanyagok, kiegészítések.
Lakos BenedekA sajtos melegszendvics gyakori gyors vacsora/uzsonnaválasztás a legtöbb háztartásban, fix receptje azonban mégsincs: a legtöbben csak úgy, hasraütésre készítjük. Pedig ha egy kicsit tudatosabban állunk neki, jelentősen felszorozhatjuk élvezeti értékét. Jöjjön egy gyors értekezés sajtokról!
Lakos BenedekHa már unod a megszokott sonkás-sajtos melegszendvicseket, akkor hoztunk pár izgalmas variációt, melyek garantáltan beindítják majd a reggeledet, sőt az egész családét.
NosaltyA melegszendvics tökéletes műfaj azok számára, akik egyszerűségre törekszenek, hiszen nem igényel sokféle hozzávalót, gyorsan elkészül, a végeredmény pedig magas színvonalú, ropogós és ízletes reggeli, ebéd vagy vacsora.
Gerzsenyi FlóraGrilled cheese, ricottás, gombás és olívás-fetás melegszendvics... Lehet, hogy nem turbóztuk fel őket hússal, de ettől még leesik az állad tőlük!
NosaltyMinden ételnek megvannak a maga kötelező attribútumai, a melegszendvics esetében ez a ropogós alj, szaftos belső és sajttal nyúló tető. Persze nem mindig tudjuk ezt a tökéletes formát elérni, nézzük, milyen hibák választanak el a tökélytől.
Lakos BenedekReggelizzetek a két ünnep között úgy, mint egy király! Hátha nem kell kimozdulni sem, és lesz időtök hosszan élvezni ezeket az édes vagy éppen sós finomságokat!
NosaltyEgy finom sajtos, sonkás vagy épp tojásos melegszendviccsel indul jól nálatok a nap?
NosaltyVégre nem kell annyi időt tölteni a melegszendvicssütő kitisztításával, napi tippünk egy egyszerű megoldást kínál arra, hogyan lehet finom, nyúlós sajtos szendvicset sütni maszatolás nélkül.
NosaltyAhhoz, hogy a gyerek jól teljesítsen az iskolában, fontos, hogy tápláló reggelit tegyünk elé nap elején. Ezekkel a szendvicsekkel tutira feltöltődik energiával!
NosaltyLássuk, hogyan élnek és étkeznek a francia nők, akik valahogy sosem híznak meg. Vajon mi a magyarázat?
NosaltyKülönleges, tavaszias fogásokat készítünk húsvét előtt, természetesen húsmentesen, hiszen nagypéntek van.
NosaltyA cég több hazai beszállítót is megkeresett azzal a kéréssel, hogy mérsékeljék az általuk szállított termékek átadási árait.
NosaltyÁtlagos hétköznapi reggeleken csak pár tojást kell megfőznünk, azonban amikor eljön a húsvét, gyakran ipari mennyiségek kerülnek az asztalra. Nézzük, mi változik ilyen estben a tojásfőzésnél.
A cég több hazai beszállítót is megkeresett azzal a kéréssel, hogy mérsékeljék az általuk szállított termékek átadási árait.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!