melegszendvics

Így készül a Croque Madame, a francia kalapos nők reggelije

A Croque Madame a franciák egyik leghíresebb melegszendvicse. Párja, a Croque Monsieur ugyanúgy készül, különbségük mindössze annyi, hogy a Madame fejére tükörtojás kerül kalap gyanánt. Mindegy hát, hogy ki választja napindítónak ezt a reggelit, az 1900-as évek eleji párizsi kávézókba repíti majd vissza. Nem is olyan rossz egy szendvicstől, igaz?

Kristyán Fanni

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!