9 isteni melegszendvics, ha egy gyors harapnivalóra vágynál
Mit szólnál egy olvadt sajtos, csípős paprikás, gazdag szószos vagy fűszeres szalámis melegszendvicshez? Most csokorba szedtük neked a mi kedvenc melegszenyó receptjeinket!
NosaltyMit szólnál egy olvadt sajtos, csípős paprikás, gazdag szószos vagy fűszeres szalámis melegszendvicshez? Most csokorba szedtük neked a mi kedvenc melegszenyó receptjeinket!
NosaltySok trükköt olvashattunk már a tökéletes sajtos melegszendvics elkészítésével kapcsolatban, azonban ezek általában mind sós alapanyagokat vetnek be a legízesebb végeredmény érdekében. A Napi Tipp most teljes hátraarcot mutat ezeknek, és egy meglepő, mégis működőképes irányba indul el.
Lakos BenedekVigyázat, csak abban az esetben csekkold az alábbi melegszendvics recepteket, ha még nem vagy éhes, ugyanis nyálfakasztó finomságok következnek.
NosaltyA Croque Madame a franciák egyik leghíresebb melegszendvicse. Párja, a Croque Monsieur ugyanúgy készül, különbségük mindössze annyi, hogy a Madame fejére tükörtojás kerül kalap gyanánt. Mindegy hát, hogy ki választja napindítónak ezt a reggelit, az 1900-as évek eleji párizsi kávézókba repíti majd vissza. Nem is olyan rossz egy szendvicstől, igaz?
Kristyán FanniSajt, kenyér, sonka, vaj: nagyjából ennyi elég egy finom melegszendvics elkészítéséhez. Persze néha van úgy, hogy az „elég”-nél az ember kicsit többre vágyik – ilyen alkalmakkor jöhetnek majd jól az alábbi furcsa alapanyagok, kiegészítések.
Lakos BenedekA sajtos melegszendvics gyakori gyors vacsora/uzsonnaválasztás a legtöbb háztartásban, fix receptje azonban mégsincs: a legtöbben csak úgy, hasraütésre készítjük. Pedig ha egy kicsit tudatosabban állunk neki, jelentősen felszorozhatjuk élvezeti értékét. Jöjjön egy gyors értekezés sajtokról!
Lakos BenedekHa már unod a megszokott sonkás-sajtos melegszendvicseket, akkor hoztunk pár izgalmas variációt, melyek garantáltan beindítják majd a reggeledet, sőt az egész családét.
NosaltyA melegszendvics tökéletes műfaj azok számára, akik egyszerűségre törekszenek, hiszen nem igényel sokféle hozzávalót, gyorsan elkészül, a végeredmény pedig magas színvonalú, ropogós és ízletes reggeli, ebéd vagy vacsora.
Gerzsenyi FlóraGrilled cheese, ricottás, gombás és olívás-fetás melegszendvics... Lehet, hogy nem turbóztuk fel őket hússal, de ettől még leesik az állad tőlük!
NosaltyMinden ételnek megvannak a maga kötelező attribútumai, a melegszendvics esetében ez a ropogós alj, szaftos belső és sajttal nyúló tető. Persze nem mindig tudjuk ezt a tökéletes formát elérni, nézzük, milyen hibák választanak el a tökélytől.
Lakos BenedekReggelizzetek a két ünnep között úgy, mint egy király! Hátha nem kell kimozdulni sem, és lesz időtök hosszan élvezni ezeket az édes vagy éppen sós finomságokat!
NosaltyEgy finom sajtos, sonkás vagy épp tojásos melegszendviccsel indul jól nálatok a nap?
NosaltyVégre nem kell annyi időt tölteni a melegszendvicssütő kitisztításával, napi tippünk egy egyszerű megoldást kínál arra, hogyan lehet finom, nyúlós sajtos szendvicset sütni maszatolás nélkül.
NosaltyAhhoz, hogy a gyerek jól teljesítsen az iskolában, fontos, hogy tápláló reggelit tegyünk elé nap elején. Ezekkel a szendvicsekkel tutira feltöltődik energiával!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...