Így tartsd magad melegen, ha nem akarod feltekerni a fűtést
Hiába várjuk türelmetlenül, egyelőre még nem akar megérkezni a tavasz. Mutatjuk, hogy tudod magadat melegen tartani, ha nem szeretnéd, hogy az egekbe szökjön a rezsi.
Kremmer MagdiHiába várjuk türelmetlenül, egyelőre még nem akar megérkezni a tavasz. Mutatjuk, hogy tudod magadat melegen tartani, ha nem szeretnéd, hogy az egekbe szökjön a rezsi.
Kremmer MagdiA maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.
NosaltyAz édes gombócok ugyan frissen a legfinomabbak, mégis gyakran megesik, hogy másnapra is marad belőlük, főleg, ha nagyobb adaggal készültünk. A mai Napi Tipp keretében ezeknek a maradékoknak az újramelegítését fogjuk tanulmányozni.
Lakos BenedekA rizottó állaga egy olyannyira fontos dolog, hogy tulajdonképpen az teszi rizottóvá, megkülönbözteti egy egyszerű zöldséges rizstől. Ez a krémes, szaftos, (jó értelemben vett) szottyos állag azonban másnapra eltűnhet, nézzük, hogy hozható vissza!
Lakos BenedekA rántotta jellemzően nem az az étel, amit annyira szeretünk felmelegíteni, de lehetnek olyan helyzetek, amikor szükség lehet ilyesmire.
Stuth-Nagy NikiLágytojást nagyon sok mindenhez szeretünk enni, legyen szó frissen elkészített vagy másnapra elcsomagolt ételekről. Ez utóbbi helyzet azonban előhozza az újramelegítés kérdését, ami egy lágyra főzött tojás esetében nem a legkönnyebb dolog. Mi lehet a megoldás?
Lakos BenedekEzzel az egyszerű trükkel időt spórolhatsz, hiszen akár egyszerre több tányért is betehetsz a mikróba.
NosaltyA tésztafőzés mennyiségeivel elég könnyű mellényúlni, gyakran előfordul, hogy marad a lábosban egy kisebb (neadjisten nagyobb) adag, ami nem fogy el. A legtöbb maradékkal ellentétben azonban a tészta a következő napon sokkal finomabb. Da vajon miért?
Lakos BenedekJó dolog a mikrohullámú sütő, de van néhány alapvető élelmiszer, amelyeket nem érdemes, vagy nem érdemes kétszer melegíteni vele. Az alábbiakat például inkább sütőben vagy tűzhelyen melegítsd vagy főzd, ha lehet.
Stuth-Nagy NikiMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
A hosszú hétvége első napján nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, de szeretnél egy fincsi desszertet? A pohárkrém tökéletes választás.