Az új logó mellé új receptet is kap a Pepsi
El kell búcsúznunk a régóta megszokott Pepsi-logótól, ugyanis 15 év után megváltozik, ezzel együtt pedig az íze is más lesz, hiszen az üdítő egészségesebb receptúrát kap.
NosaltyEl kell búcsúznunk a régóta megszokott Pepsi-logótól, ugyanis 15 év után megváltozik, ezzel együtt pedig az íze is más lesz, hiszen az üdítő egészségesebb receptúrát kap.
NosaltyA Tudatos Vásárlók egyesülete ezúttal indukciós főzőlapokat vizsgált változatos szempontrendszer szerint, hogy megkönnyítsék a döntést, ha vásárlás előtt állunk.
NosaltyA királynő halálával több mint 800 márka csomagolása változhat a következő két évben. Mostantól III. Károly király döntheti el, kik érdemlik ki a királyi pecsét címert, melyet jelenleg mintegy 875 márka mondhat a magénak.
NosaltyNem aprózzuk el a mai menüt! Gyermekkori mumus, köménymagleves a rajtnál, ezúttal mesteri finoman, roppanós kenyérkockákkal elkészítve, amit egy gazdag, húsos rakott brokkoli követ. A főétel után a pihe-puha tepsis palacsintának is maradjon hely!
Nosalty2025-ben viszonylag későn érkezik a húsvét, hiszen április 18-án kezdődik: ekkorra talán már igazi tavaszi időjárásunk lesz, mely még több locsolót csalogat vendégségbe. Mindent egy helyre gyűjtöttünk nektek az idei böjti napokról, a húsvéti ünnepről és receptekről: mikor mit együnk, mit főzzünk és süssünk, illetve mikor vásároljunk?
NosaltyA monília komoly károkat okozhat a kajszi- és meggyfákon, de megfelelő időzítéssel és gondos permetezéssel hatékonyan megelőzhető. Most van itt az ideje a védekezésnek, hogy a nyár elején egészséges, bő termést szüretelhessünk!
NosaltyÚjabb hét, ezért újabb kvízzel jelentkezünk! Most, hogy már nemcsak a naptár szerint írunk tavaszt, hanem az időjárás is egyre inkább tavaszias arcát mutatja, itt az ideje, hogy felsorakozzanak az évszak zöldségei!
Nemrég írtunk meg mi is, hogy a Dunántúl legendás csárdája bezár, és nem is kívánják semmilyen formában átadni az üzemeltetését másnak. Most viszont, úgy néz ki, mégis van remény arra, hogy újranyisson.
Nosztalgikus-otthonosra vettük a mai menü formáját, készül emiatt klasszikus almaleves, lecsós szelet vegyes körettel és császármorzsa.
A puha, foszlós tészta gazdagon megkenve sonkás-tormás töltelékkel igazán különleges sós, húsvéti csemege. A torma és a paprika pikáns íze remekül harmonizál a sonkával, a ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Nálunk minden karácsonykor benne van valamelyik napi menüben ez az étel. Krumplipürével szoktam tálalni, mert a kislányom és a párom ezt szeretik hozzá a legjobban.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!