Egy majonézes saláta húsvétra, ami a horoszkópod párja
Franciás, burgonyás, tojásos, virslis, zelleres, zöldséges, avokádós? Melyik majonéztől szaftos saláta a csillagjegyed párja idén húsvétkor?
NosaltyFranciás, burgonyás, tojásos, virslis, zelleres, zöldséges, avokádós? Melyik majonéztől szaftos saláta a csillagjegyed párja idén húsvétkor?
NosaltyHa vendégeket vársz, és nem tudod, mivel készülj, akkor lesd meg, milyen szuper majonézes finomságok várják, hogy elkészítsd őket!
NosaltyKellemetlen meglepetés érhet, ha nem figyelsz oda az alábbi jelekre, amikor majonézes ételt fogyasztasz.
NosaltyA majonézes saláták elengedhetetlen kiegészítői lehetnek a hidegtálaknak, így nem véletlenül nagy kedvenceitek. Lássuk a befutókat idén!
NosaltyA magyarok kedvenc salátája kétség kívül temérdek majonézzel és lehetőleg szintén nem kevés tejföllel készül. Nem egészséges, nem fogyókúrás, de annyira jó, hogy néha muszáj bűnözni.
NosaltyAz egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.
Lakos BenedekTartalmas salátáinkat bármilyen rántott húsételhez, zöldséghez, de akár magában is fogyaszthatjátok.
NosaltyNe mondja senki, hogy salátával nem lehet jóllakni. Az alábbi receptek mind remek cáfolatok erre az állításra: ha a megfelelő alapanyagokat keverjük össze, egy teljes étkezéssel felérő salátát kapunk.
NosaltyVannak azok a saláták, amelyekkel tényleg nem nagyon lehet jóllakni: zöld levelek, egy kevés dresszing és semmi más. Szerencsére nem ezeket gyűjtöttük össze, hanem az olyan salátákat, amelyek majdnem felérnek egy főétkezéssel. Mert ezek az igaziak.
NosaltyEbben a hőségben sokszor az egyetlen, amit el tudunk képzelni ebédre, az egy hűvös saláta. Azért, hogy éhesek se maradjunk, színes, laktató változatokat hoztunk, melyek a majonéztől krémesek.
NosaltyA saláta egy sokszínű spektrum, ami az egyszerű leveles zöldektől tart, a sült zöldségeken át, egészen a gabonákig és tésztáig. És ezen a spektrumon általánosan elfogadott igazságnak tűnik, hogy maradékból finomabb lesz a saláta.
Lakos BenedekA húsvéti készülődés minden izgalma és fáradtsága kissé felidézi az emberben a karácsonyi rohanás emlékeit. De nem kell ennek így lennie: szépen, nyugalmasan is letudhatjuk az összes feladatot, ha egy kicsit előre készülünk.
Lakos BenedekHa nemcsak szendvicseket és sonkatekercseket szeretnél felszolgálni húsvétkor, hanem valamilyen salátát is, akkor ments le ezek közül párat, és készítsd el!
NosaltyA húsvét legalább annyira szól a sonkáról és tojásról, mint a különböző krémes kísérőkről, legyenek azok majonézes saláták, mártogatós zöldségkrémek, esetleg házi májasok és sonkás pástétomok. Cikkünkben most a hagyományos majonéz helyett/mellett kínálható különböző ízesítésű majonézekhez illetve variációkhoz adunk ötleteket.
Szekeres DóraEgyre többen mennek le a nyaralóba hétvégére, hiszen itt a tavasz, a nappalok és az éjszakák pedig fokozatosan melegszenek. A téli álom után azonban nem kevés a takarítanivaló. Így láss neki!
NosaltyManapság a görög joghurt olyannyira felkapott alapanyag, hogy kedveltsége gyakran már a tejfölével vetekszik. Persze nem mindent a szeretet dönt el: nézzük a tejtermék praktikus tulajdonságait!
Lakos BenedekSokunk már anyukájától megtanulta, hogy érdemes falatozni belőle, ha menstruálunk, másoknak viszont új információ lehet. Együnk banánt azokon a napokon, mert jót tesz a testünknek! Hogy miért? Kiderül!
NosaltyAz életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Mindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!