10 mamaféle gombaleves, ami visszarepít a gyerekkorba
Jó nagy evőkanál tejföl, pihe-puha vajas galuska, zamatos gombák és petrezselyem...mi így szeretjük a mamaféle gombalevest! És te?
NosaltyJó nagy evőkanál tejföl, pihe-puha vajas galuska, zamatos gombák és petrezselyem...mi így szeretjük a mamaféle gombalevest! És te?
NosaltySűrű, selymesen lágy, gombával készülő krémlevesekkel örvendeztetünk meg titeket.
NosaltyKrémesen vagy darabosan, egyéb zöldségekkel, vajgaluskával, pirítóssal, a gombalevest mindenhogyan kedveljük, mert olyan jó komfortos-házias-melengető.
NosaltyA mai leves igazi házias gombaleves, melyet vajgaluska gazdagít, a főétel tökmagos cukkinifasírt, a desszert pedig citromos-vaníliás sült tejberizs.
NosaltyA klasszikus magyaros gombaleves fő ismérve, hogy kizárólag jó minőségű alapanyagokból készül, és hogy egy tányér elfogyasztása után sem támad hiány- vagy éhségérzetünk. Persze ez nagyban köszönhető az optimális állagúra főzött, verhetetlen levesbetétnek, a vajgaluskának is. Főzés után pedig bevallhatjuk: egy igazán jó gombaleves felér egy testi és lelki öleléssel!
Hering AndrásHúsvéthétfőre sonkatekercses előétel, újragondolt koronázási saláta és sütés nélküli citromtorta dukál.
NosaltyMai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
NosaltyHúsvéti szezonális élelmiszer-ellenőrzést tartott a Nébih az egész országra kiterjedően, és amellett, hogy rengeteg élelmiszert kivont a forgalomból, nem kevés bírságot is kiszabott.
NosaltyA sétálás az egyik legjobb mozgásforma, ha fogyni szeretnénk. Na de mennyi az annyi?
Mindenki ujjongással fogadta, hogy visszatér a retro Traubisoda, azonban pár nap alatt eltűnt a boltok polcairól. Most kiderült, mi áll a dolog hátterében.
Húsvétkor sem maradtok kvíz nélkül: népi, húsvéti ételek mutatják meg magukat képeken! Lássuk, te hányat ismersz fel közülük!
A Húsvétot mindig lelkes készülődés, és a jó minőségű házilag füstölt sonkák utáni hajtóvadászat előzi meg. A nagyszombati vacsora elteltével azonban legtöbben telítődnek a ...
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!