8 fogás, melyet imádni fogsz, ha odavagy a csípősért
A csípős fogásokat sokan messzire kerülik, de még többen élnek-halnak értük, még akkor is, ha utána egy pohár tejért könyörögnek.
NosaltyA csípős fogásokat sokan messzire kerülik, de még többen élnek-halnak értük, még akkor is, ha utána egy pohár tejért könyörögnek.
NosaltyA nívós Fare Magazin legújabb számában Budapest több ismert étterme, valamint hagyományos magyar ételek és desszertek is helyet kaptak. Figyelem, ínycsiklandozó és éhségfokozó képek következnek!
NosaltySzámoljunk le a sztereotípiákkal, csikóbőrös kulaccsal, paprikafüzérekkel és pálinkának árult kétes eredetű likőrökkel. A magyar gasztronómia ennél sokkal, de sokkal több és más, erről pedig jó, ha tudnak a hozzánk érkezők is.
NosaltyA Taste Atlas nevű, nemzetközileg is elismert internetes gasztronómiai lap összegyűjtötte Közép-Európa legjobb élelmiszereit, mi magyarok pedig kimagaslóan jól teljesítettünk.
NosaltyA listáról természetesen nem hiányozhat a hagyományos pontyhalászlé sem.
NosaltyA magyar konyha az egyik legnagyobb élvezeteket nyújtó konyha, nem éppen kalóriaszegény fogásaival. De a pörkölt szaftjának minden cseppje, a kicsit odakozmált palacsinta minden falatja és a kissé túlfőtt burgonya a gulyáslevesben minden erőfeszítést megér. Teszteld, te mennyit ismersz fel a magyar konyha kedvenceiből!
NosaltyA magyar popszakma egyik legsikeresebb magyar énekesének kedvenc étele a legtöbb magyar szívéhez is nagyon közel áll.
NosaltyAki evett már a híres szabolcsi töltött káposztából, az meghatározó emlékként raktározta el, ahogy a helyi, napsütéstől mosolygós alma íze és a szilvalekvár mélysége is megmarad a nosztalgikus ízmúzeumban. Mutatjuk a környék kedvenceit!
NosaltyAz Oscar-díjátadók történetében most először főz magyar séf a világ legnagyobb sztárjainak, a gálavacsora menüjében pedig több magyar fogás is helyet kap majd.
NosaltyAzután, hogy megnéztük, mi, magyarok mit rontunk el a nemzetközi ételek közül, most ideje a nagyítót a világ többi részére fordítani, ugyanis nekik is sok van a kontójukon. Meggyalázott gulyások és más szörnyűségek következnek, most végre mi kaphatunk a szívünkhöz.
Lakos BenedekKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...