Mit főzzek ma? Portobello gombaleves, házi gyros és mézes madeleine...
Házias gombaleves nem akármilyen gombából, gyrosfalatok görögösen és gyönyörű madeleine vár titeket ma.
NosaltyHázias gombaleves nem akármilyen gombából, gyrosfalatok görögösen és gyönyörű madeleine vár titeket ma.
NosaltyA madeleine /ejtsd: mádlen/ egy apró falatnyi, roppant szemrevaló és igazán mennyei, kagylóalakú, klasszikus francia aprósütemény, ami a XVI. század teadélutánjainak elmaradhatatlan kiegészítője volt. Most extra, matchás-fehércsokis-málnás változatban hoztuk el nektek, sőt, csomagban el is FOXPOST-oltuk! (x)
HirdetésItt a május, lassan beköszönt az igazi tavasz. Ez azt is jelenti, hogy a hónap első vasárnapján az anyákat ünnepeljük. Megtaláltuk a tökéletes meglepetést erre az ünnepre, egy elegáns aprósütemény formájában.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...