loukoumades

A görög fánkgolyó, ami közelebb gurít minket a farsanghoz

A fánk egy könnyen formálható recept, hiszen a legtöbb nemzet megtalálta a módját annak, hogy ugyanazt másképp készítse. Ha épp kísérletező szellemben vagyunk, próbáljuk ki ezeket a fánkgolyókat a farsangi időszak alatt, hiszen könnyedén az ízlésünkre alakíthatjuk őket, és nem mellesleg még a tényáron is jól mutatnak!

Kristyán Fanni

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...