Ezért nem kéne nyáron limonádét innod
A limonádé hatalmas népszerűségnek örvend nyáron, pedig nem biztos, hogy ez a legjobb ital, amit ihatsz, ha frissítőre vágysz.
NosaltyA limonádé hatalmas népszerűségnek örvend nyáron, pedig nem biztos, hogy ez a legjobb ital, amit ihatsz, ha frissítőre vágysz.
NosaltyEzt a kánikulát valóban egyféleképpen lehet bírni, vízparton egy ízletes jeges itallal a kézben. Jöjjenek a személyes kedvenceink, ígérjük, ti is imádni fogjátok őket.
NosaltyKi gondolná, hogy még egy egyszerű limonádé receptjét is lehet tökéletesíteni? Pedig erre is van egy külön trükk, amihez biztosan neked is mindened megvan otthon.
NosaltyNyáron szinte kötelező limonádét inni, ha azonban már unod a régi, jól megszokott változatot, próbáld ki az internet új kedvencét.
NosaltyA kánikulában napközben szükség van egy kis felfrissülésre. Mi lehetne tökéletesebb, mint egy hűsítő limonádé, ami gyorsan elkészül? Semmi!
NosaltyMegállíthatatlanul jönnek a forró nyári napok, amelyeken bármit megtennénk egy hűsítő italért. Ilyenkor minden nap használt eszköz lesz a konyhában a jégkockatartó, amivel tonnaszám termeljük a jeget. Idén nyáron lépjünk egy szinttel feljebb!
Lakos BenedekAz egyik legkedvesebb kora nyári alapanyag, a bodza már virágzik! Tavaly is imádtátok a vele készült fogásokat, mentsétek le a legjobb recepteket, és alkossatok valami különlegesen finomat!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...