Méregdrága, mégis elkapkodják ezt a Márton-napi ínyencséget
Nem elég, hogy jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha ilyen ínyencséget szeretnénk Márton-napon fogyasztani, de még az is lehet, hogy elkapkodják előlünk a boltban.
NosaltyNem elég, hogy jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha ilyen ínyencséget szeretnénk Márton-napon fogyasztani, de még az is lehet, hogy elkapkodják előlünk a boltban.
NosaltyAz új király nem híve sem a luxusnak, sem az állatkínzásnak, így egy újabb alapanyagot száműzött a palotából.
NosaltyNem hétköznapi alapanyag, ezért profi séfet kérdeztünk arról, hogyan érdemes nekiugrani, vagy hogy milyen körültekintéssel nyúljunk hozzá, ha tökéletes libamájat szeretnénk idén az ünnepi asztalra.
Nábelek ZsófiA karácsonyi menü egyik fantasztikus kiegészítője a zsírjában sült libamáj. Most ugrunk egy szintet, és megmutatjuk, hogyan készül a terrine de foie gras, kis plusz munkával ebben az évben még ünnepibb lehet ez a desszertnek is beillő fogás!
GrétiLegyen kisebb vagy nagyobb, szárnyas vagy négylábú mája, van néhány olyan ökölszabály, amit ha betartasz, tökéletesen fog sikerülni. Profi séf tanácsai következnek a legmegbízhatóbb módszerekkel.
Nábelek ZsófiMi lehet finomabb, mint egy jó erős libaleves májas szalvétagombócokkal? A husiból pedig olasz segítséggel egy újragondolt ludaskását készítettünk!
GrétiA Lidl egyik kézműves terméke a feltüntetett időpontnál hamarabb megromolhat, ezért az áruházlánc visszahívta a boltokból a Regius kézműves libamájat.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...