9 isteni levesbetét, ami új szintre emeli a kedvenc levesedet
Nincs is jobb érzés, mint egy ráérős napon egy finom és laktató húslevest főzni a családnak. Ám ez a pompás fogás nem lehet teljes egy finom levesbetét nélkül!
NosaltyNincs is jobb érzés, mint egy ráérős napon egy finom és laktató húslevest főzni a családnak. Ám ez a pompás fogás nem lehet teljes egy finom levesbetét nélkül!
NosaltyUgyan nincsen semmi probléma a lúdgégével és a cérnametélttel, néhanapján az embert mégis elfoghatja a vágy valami másért, valami újért, nem? Alternatív levesbetétek következnek.
Lakos BenedekNéha megeshet, hogy legyen bármilyen finom a levesünk, valami mégis hiányzik belőle. A megoldás majdnem mindig a tészta: nézzünk pár izgalmas házi levesbetétet!
Lakos BenedekMindenki imádni fogja a menüt, na jó, legalább egy fogását egész biztos! Húsleves palacsintatésztával, mennyei sóskafőzelék, gombával megspékelve, és még mákos túrógombóc is érkezik.
NosaltyNem hagyunk titeket cserben akkor sem, ha klasszikusokról van szó. Jöjjenek a legtésztásabb húslevesek az oldalról, melyekből egy tányér tényleg soha nem elég.
NosaltyEzúttal a levesbetéteken van a hangsúly, mutatunk néhány ízletes fogást, amelyet a benne rejlő kiegészítők tesznek igazán utánozhatatlanná.
NosaltyA pászka, vagy más néven macesz az egész világon népszerű étel. Bár csak két alapanyag kell hozzá, szigorú sütési időt kell betartania annak, aki maga készíti. Tudtad, hogy több ezer évre visszamenő története van? Lássuk, mit érdemes tudni a legismertebb zsidó kenyérről!
NosaltyA konyhai maradékok mindig nagy fejtörést okoznak: nem akarjuk kidobni őket, inkább valami jó ötletet keresnénk a felhasználásukra. E helyzet alól a levesek sem képeznek kivételt, sőt. Lássuk, mi lehet a zöldségből, levesbetétből és a többi maradékból.
Lakos BenedekAmikor levesbetétet keresünk, talán nem a galuskára esik az első választásunk, pedig ez egy nagyon könnyen bekeverhető és sokszínűen alakítható tészta, ami képes kellő testességet adni a legunalmasabb levesnek is.
Lakos BenedekEgy tál forró leves nem éppen laktató mivoltáról híres, kivéve persze, ha színültig töltjük tésztával. Így szinte egy teljes étkezéssel felér majd az első fogásunk, ami kellő energiát ad bármilyen előttünk álló feladathoz.
NosaltyTöbb nagyon magyar étel elengedhetetlen kísérője a tarhonya. Ebben a szerepben már ismerjük, és őszintén, talán kezd kicsit egyhangúvá válni a konyhai használata. Ne hagyjuk, hogy erre a szomorú sorsa jusson a tarhonya, főzzünk vele változatosan!
Lakos BenedekEgy jól eltalált, finom grízgombóc vagy májgaluska a legegyszerűbb levest is kategóriákkal feljebb repíti, ez nem is kérdés. De mi alapján választunk levesbetétet, milyen levesbe mit illik tenni, és egyáltalán mi a fontosabb, a leves vagy a belevaló?
Rosanics PetraLegyen tartalmas húsleves vagy selymes krémleves, a legtöbbünk nem tudja elképzelni egy kis tészta vagy valamilyen plusz betét nélkül. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Nábelek ZsófiBár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
NosaltyMa krémlevessel kedveskedünk, hátha maradt még sárgarépa, amit nem rágott el a nyuszi húsvétkor, és egy könnyed citrusos tésztasalátát kínálunk főételnek, garnélával. A desszertnek is hagyjunk időt és helyet, mert narancsos palacsintára szavaztunk.
NosaltyHatalmas érvágás ennek az országnak, hiszen évente több millió tonna rizs fogy náluk.
NosaltyAz életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Április 21-én, húsvéthétfőn hunyt el a katolikus egyház 266. pápája, Jorge Mario Bergoglio. Rá emlékezve összegyűjtöttük kedvenc ételeit, melyek között argentin és olasz fogások kaptak helyet. Mi így emlékezünk rá.
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Egyszerűen elkészíthető, és mindemellett nagyszerű étel, nem fogyókúrás, de ez kell a magyar gyomornak, isteni volt, érdemes kipróbálnotok...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!