Ettől a harmonika formájú sült krumplitól tátva marad a szád...
Újabb TikTok-videóval bővült a Nosalty oldala, ezúttal Flóra mutatja meg nektek, hogyan készíthettek könnyen látványos és finom sült krumplit.
NosaltyÚjabb TikTok-videóval bővült a Nosalty oldala, ezúttal Flóra mutatja meg nektek, hogyan készíthettek könnyen látványos és finom sült krumplit.
NosaltyNéha úgy tűnik, mintha minden évben egyre korábban kezdődne a nagy karácsonyi készülődés, dekorálás, vásárlás és süteménysütés. Utóbbi esetben azonban vannak jogos kivételek: például akkor, ha a süteményünk tésztáját 6 hétig pihentetni kell. De vajon minek kellhet ennyi idő?
Lakos BenedekÉs hogy mi ez a titokzatos alapanyag, ami képes a legtöbb ételt felturbózni ízben? Lehull a lepel: a szójaszósz, Ázsia csodaszere. Persze nemcsak a keleti kontinens fogásaiba csempészhetjük bele, hanem az európai ízlésnek megfelelő ételekbe is.
NosaltyA tejjel dúsított kalácsok után most egy olívaolajos példány következik, amelyben ráadásul kovász és élesztős előtészta is segíti a tökéletes állag és íz létrejöttét. Izgalmas ízvilágú, pihe-puha, omlós kalácsot kapunk, amit akár laktózmentes verzióban is elkészíthetünk.
Karsai RoniUgyan a húsvéti ünnepkör szinte kötelezőnek tűnő eleme a copfosra fonott kalács, nem biztos, hogy minden évben neki szeretnénk állni ennek az időigényes és precíz feladatnak. Szerencsére nem is kell: nézzük, mi sülhet még a kalácstésztából!
Lakos BenedekZöldségleves, csirkés főételnek való és egy gyors, de annál finomabb pohárkrém csábít a konyhába, hogy elkészítsd magadnak!
NosaltyA befőttesüvegek jelenleg még nem részei a hivatalos visszagyűjtési hálózatnak, viszont több lehetőség is van a fenntartható újrahasznosításukra.
Németh OrsiVannak ételek, melyeket a gyerekek legtöbbje imád - néhány kivétellel, de ők, mint tudjuk, csak a szabályt erősítik. A gombóclevesek, a rántott csirke, bármi, ami nutellás vagy csokis, de a borsóleves is nagy kedvenc legtöbbjüknél. Ezen a héten nekik kedvezünk!
Levesünk citromtól lesz friss és karalábéval fő, főételünk céklától piros és tunkolható, míg desszertünk a legszebb gyermekkori napokra emlékeztet.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!