Mit főzzek ma? Perzsa csirkeleves, cukkinispagetti és banánkenyérmuffin a menü
A mai fogások tele vannak szuperegészséges alapanyagokkal, így egy igazán tartalmas menü készül ma a konyhában.
NosaltyA mai fogások tele vannak szuperegészséges alapanyagokkal, így egy igazán tartalmas menü készül ma a konyhában.
NosaltyTele a hűtő jobbnál jobb húsokkal, zöldségekkel? Tedd a csirkét egy ázsiai ihletésű csirkelevesbe, a libát tésztára, a sütiket meg tördeld pohárkrémbe!
NosaltyA menü ma igazán csodálatos és laktató lesz, hiszen egy zöldséges levesből, egy krémes spagettiből és egy tömény sajttortakockából áll.
NosaltyKarácsony másnapján igazi ünnepi fogásokat készítünk: céklaleves, göngyölt hús és karácsonyi keksz készül.
NosaltyNyakunkon a karácsony, ezért gyorsan összedobható menüket igyekszünk összerakni nektek. A mai is ilyen.
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...