9 különleges húsétel, ami nem mindennap kerül az asztalunkra
Franciás pörkölt, közel-keleti tagine, gombás bélszín, egyben sült bébicsirke, rozé kacsa és sült nyúl? Nem mindennapi választások nem mindennapi alkalmakra!
NosaltyFranciás pörkölt, közel-keleti tagine, gombás bélszín, egyben sült bébicsirke, rozé kacsa és sült nyúl? Nem mindennapi választások nem mindennapi alkalmakra!
NosaltyA kamillateának számos jótékony hatása van, többek között elősegíti az elalvást is.
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
Zöldségek több formában is kerülnek ma az ebédlőasztalra: először a minestronét pakoljuk tele velük, majd a főételként szolgáló fasírtba is teszünk belőlük bőven. Az édes zárásról pedig egy áfonyás sportszelet gondoskodik.
Ugyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.