Te megtalálod az egyetlen sütit, mely különbözik a többitől?
Ezzel a képrejtvénnyel több probléma is van: az egyik, hogy nagyon nehéz, a másik, hogy minél tovább nézed, annál éhesebb leszel.
NosaltyEzzel a képrejtvénnyel több probléma is van: az egyik, hogy nagyon nehéz, a másik, hogy minél tovább nézed, annál éhesebb leszel.
NosaltyEzeknél a képrejtvenyeknél teljesen máshogyan kell gondolkodnunk, mint a többinél.
NosaltyTe tudod, mi a különbség a húsleves és az alaplé között? Bár nagyon hasonlóak ízben és összetételben is, mégis van, ami miatt a kettő nem egy és ugyanaz.
NosaltyEddig azon gondolkoztál, hogy miben más a görög joghurt sima testvéréhez képest? Most eláruljuk!
Szász NóriMindkettő, sajt, fehér, nagy gömbszerű formával. Első pillantásra egyformának tűnnek, pedig a mozzarella és a burrata között vannak különbségek!
Szász NóriTényleg egészségesebb a barna rizs, mint a fehér, vagy ugyanaz a helyzet, mint a cukornál, hogy egyik sem jobb a másiknál? Most kiderül!
NosaltyAz őszi hónapok két vitathatatlan sztárja a sütőtök és az édesburgonya. Ízben, színben és állagban ugyan nagyon hasonlóak, mégsem teljesen ugyanaz a két zöldség. Miben különböznek, mennyire helyettesíthetőek egymással? A cikkből minden kiderül!
Lakos BenedekAz ízletes mediterrán csemege, az olajbogyó könnyen összezavarhat bennünket, hiszen többféle színben és formában is kapható. A legismertebb fajtákkal ismerkedhetünk most meg.
Lakos BenedekA Coca-Cola és a Pepsi évtizedek óta rivalizálnak egymással, míg a világ egyik fele csak a piros címkés, addig másik fele csak a kék címkés üdítőitalt hajlandó elfogyasztani. Kiderült, mi a különbség a két ital között.
Masszi- Rigó CsillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...