Ez a titka a mindig ropogós tepsis burgonyának
Napi Tippünkben egy meghökkentő trükköt hozunk, amitől mindig ropogósan kerül ki a sütőből a tepsis krumplid!
Szász NóriNapi Tippünkben egy meghökkentő trükköt hozunk, amitől mindig ropogósan kerül ki a sütőből a tepsis krumplid!
Szász NóriLegalábbis táplálkozástani értelemben.
Szász NóriNapi Tippünk inkább egy anti tipp: bár azt állítják, hogy ezzel a trükkel könnyen és gyorsan meg lehet hámozni egy csomó krumplit, nekünk vannak fenntartásaink ezzel kapcsolatban.
Szász NóriSokan azt gondolják a burgonyáról, hogy egészségtelen és kalóriadús, ezért tiltólistás is, így nem szabad túl gyakran fogyasztani. Pedig ha helyesen készítjük el, akkor fantasztikus zöldség.
NosaltyA Burger King egyik amerikai egységében dolgozó üzletvezető-helyettes a vádak szerint kukából szolgálta fel a krumplit.
NosaltyAz egészséged érdekében nem érdemes megszabadulnod a krumplihéjától, hiszen rendkívül hasznos tápanyagokat tartalmaz.
NosaltyHiába tűnik egyértelműnek a krumplihámozó használata, mégsem az! Legújabb Napi Tippünkben elmagyarázzuk, hogy miként kell helyesen használni.
NosaltySajnos igaznak bizonyult a szakértők előrejelzése, és eltűnt a boltokból a magyarok egyik legkedveltebb zöldsége.
NosaltyMai Napi Tippünkben mutatunk egy trükköt, amivel 1 óra helyett mindössze 20 percre lesz szükséged a kívül ropogós, belül krémes textúrájú héjában sült burgonyához.
NosaltyNapi Tippünk tárgya ismét a héjában sült krumpli, de ezúttal egy igencsak extrém elkészítési módot hoztunk hozzá, ami nem mástól, mint az ismert gasztroszerzőtől, Nigel Slatertől származik.
Szász NóriHa te is utálsz krumplit hámozni, akkor a mai Napi Tippünk neked szól! Ezzel a két eszközzel meggyorsíthatod a folyamatot.
Nosalty27 különböző csomagolt burgonyát vizsgáltak meg a Szupermenta terméktesztjének keretében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. Elvégezték a szokásos kedveltségi kutatást, érdekes eredményekkel.
NosaltyNapi Tippünkből megtudhatod, mi az a lépés, amit sose hagyj ki, amikor krumplipürét készítesz.
Szász NóriCsúnya világ jön: év végére eltűnhetnek a magyar zöldségek a boltokból. A termesztők nem bírnak lépést tartani a válság áraival.
NosaltyNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA kivi igazi ínyencség a téli hónapokban, hámozása azonban egy olyan pont, ami kicsit elveheti a kedvet a fogyasztásától, pláne ha már túlérett. Felesleges „gányolás" helyett inkább könnyítsd meg saját magad dolgát ezzel az egyszerű trükkel!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...