koviubi

Így készíthetsz roppanós, tökéletes kovászos uborkát

Nem nagy tűz, mégsem sokan fogunk neki, és inkább megvesszük sokszorosáért a bolti, édesítőkkel, adalékkal teli kovászos uborkát. Pedig program, élmény, bűszkeség házilag nekiállni az uborkaérlelésnek, a végeredmény pedig olyan, hogy ha minden jól megy, hét nyelven beszél majd. Így készítsd.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Miért jó a dinnye kenyérrel? Óda nagyszüleink furcsa kedvencéhez

Sokaknak a nyarat a görögdinnye íze jelenti, azonban akad egy csoport, akiknek egy másik aroma is kiegészíti a lédús gyümölcs piros húsának hűsítő falatjait – nagyszüleink generációja tette híressé a dinnye kenyérrel történő fogyasztását, ami azóta is vissza-visszatér megosztó erőként a gasztronómia világában. Mivel az ismerőseim egy része sosem hallott a trendről, egy másik része pedig avítt furcsaságként tekint rá, úgy gondoltam, megér egy misét, pontosabban egy cikket, hogy körbejárjuk együtt a gyümölcs és a pékáru kapcsolatát. Izgalmas lesz, vágjunk is bele!