Az egyszerű módszer, mellyel gyorsan megtisztíthatod a konzervnyitót
Bizony, bármennyire is hihetetlen, a konzervnyitót is érdemes rendszeresen tisztítani.
NosaltyBizony, bármennyire is hihetetlen, a konzervnyitót is érdemes rendszeresen tisztítani.
NosaltyHa már unjátok, hogy mindig a konzervben marad a szósz fele, akkor a mai Napi Tippünk nektek lett kitalálva!
NosaltyHa téged is zavar, hogy sosem tudod teljesen tisztán a fiókba rakni a konzervnyitót használat után, akkor most eláruljuk, mi az a módszer, amivel szebb lesz, mint új korában.
NosaltyBiztosan te is azt szeretnéd, hogy minden csillogjon-villogjon a konyhádban. Most megmutatjuk, mi az a 8 tárgy, amit még a leggyakorlottabb takarítók is sokszor elfelejtenek. Íme!
NosaltyNincs kéznél épp konzervnyitó? Ezzel a három eszközzel ugyanúgy ki fogod tudni nyitni a konzervet!
Szász NóriTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...