10 nagyon könnyű nyári leves, ami felfrissít a melegben
A nyár nem a nagy lakomákról szól, inkább a gyors, könnyed, mégis tápláló étkezésekről. Ha ezekhez keressük a tökéletes levest, ebben a listában biztos találunk néhány jó ötletet.
NosaltyA nyár nem a nagy lakomákról szól, inkább a gyors, könnyed, mégis tápláló étkezésekről. Ha ezekhez keressük a tökéletes levest, ebben a listában biztos találunk néhány jó ötletet.
NosaltyNyár, akkor saláta! A legjobb variációkat gyűjtöttük nektek össze egy cikkbe, nézzétek!
GrétiGyorsan elkészíthető, és akár jó pár nappal az ünnepek előtt is bevethető, mert sokáig eláll. Kókuszos keksztekerccsel kicsit szebb az ünnepi asztal is.
NosaltyIgen, ezek viszonylag egyszerűek, még akkor is, ha nem csak túrós tészta tejföllel a tetején az, amiről szó lesz. Higgyétek el, a recept követésével egy főzni nem tudónak is menni fog...mert főzni mindenki tud! Házimenzára fel!
NosaltyA muffin az egyik legkönnyebben elkészíthető édes süti, amit ráadásul mindig variálhatsz ízesítésben. Ezúttal szezonális alapanyagokból készülteket is jócskán összegyűjtöttünk.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...