konfitálás

Így tanulhatsz meg konfitálni pillanatok alatt

A konfitálás szó hallatán sokan gondolhatják, hogy valamilyen nagyon bonyolult és drága főzési/sütési eljárásról van szó (jó, azt előrebocsátjuk, hogy nem olcsó...), pedig ha egy kicsit utánajárunk, kiderül, hogy valójában egy nagyon régi és könnyen megtanulható technikát takar.

Nosalty

Sütési variációk a legfinomabb kacsacombhoz – Mutatjuk a legjobb megoldásokat!

A csirke natúr ízével ellentétben a kacsa sajátos íze sokak szívét rabul ejti, viszont elkészítésétől sokan ódzkodnak, főleg, ha a combról van szó. Pedig nem harap, nem kell tőle félni, csak meg kell értenünk a folyamatokat. A bőre ropogós lesz, a húsa omlós. Kétféle receptet is mutatunk, egy gyorsabbat, amihez csak egy serpenyő kell, illetve egy hosszabb, konfitálós verziót.

Karsai Roni

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezeket a sonkákat ne vedd meg a boltban, mert megbánod

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) idén sem hagyja magára azokat a vásárlókat, akik nehezebben igazodnak el a széles választékú sonkakínálatot nézegetve. Összegyűjtötték, mi mindenre kell figyelni, hogy a lehető legjobb minőségű, valóban jóízű sonkák kerüljenek az ünnepi asztalra!

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!