Kolonics Zoltán

„Szeretnék ennek a történelmi időszaknak a része lenni, szerepet játszani...

Négy évvel ezelőtt nyitotta meg Kolonics Zoltán és felesége, Varga Ágnes aprócska boutique cukrászdájukat a Kolosy tér közelében, azóta pedig minden évben szerepeltek a Dining Guide legjobb cukrászdáit összegyűjtő listán, idén pedig elnyerték az Év Cukrászdája címet. A szakmai elismerésen túl mégis a magyar vendégek a legfontosabbak számukra. Komoly törzsközönség jár hozzájuk, akiket hétköznap 14-15-féle süteménnyel várnak, hétvégére pedig 20 különleges, jellegzetesen „Málnás” desszert kerül a pultba. Kolonics Zoltánnal beszélgettünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...