7 gyors keksztekercs, melybe teljesen belecsavarodsz
A keksztekercseket mindenki szereti, hiszen mennyei ízük van, csodás az állaguk, és sütni sem kell őket.
NosaltyA keksztekercseket mindenki szereti, hiszen mennyei ízük van, csodás az állaguk, és sütni sem kell őket.
NosaltyA zserbó-bejgli-mézeskalács szentháromságának sajnos nem az a közös vonása, hogy olcsó. A dió, a mák, a tojás, a méz mind-mind egy vagyonba kerülnek jelenleg. Sütizzünk be olcsóbban karácsonykor!
Brecz JuditNagyon selymes körtekrémlevessel, színes zöldségágyon sült kelbimbóval és kókusztekerccsel készültünk nektek.
NosaltyCsodás nyári kukoricakrémleves, szuper vegán dhal vöröslencséből, és fenséges kókusztekercs a mai menütök, amit szívből ajánlunk.
NosaltyLegyen tél vagy nyár, esetleg egy kicsit szürkébb tavaszi nap, kókuszreszelékből az év minden napján fenséges süteményeket lehet készíteni. Mi most mutatunk 9 receptet, amit gyorsan és egyszerűen elkészíthetsz!
NosaltyA kókusztekerccsel egyetlen egy baj van, hogy rögtön két adagnyit kell belőle készíteni, annyira gyorsan elfogy.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...