Mit főzzek ma? Waterzooi csirkeleves, vadas gomba és kókuszcsók vár
A mai menüsor első fogása csirkés, a második gombás, a desszert pedig kókuszos. Ugye nincs panasz rá?
NosaltyA mai menüsor első fogása csirkés, a második gombás, a desszert pedig kókuszos. Ugye nincs panasz rá?
NosaltyIndítsuk a hetet finom, könnyű és gyors receptekkel! Az ízletes borsóleves után mézes-mustáros csirke következik, desszertként pedig kókuszcsókot készítünk.
NosaltyApró, édes falatkák a kókusz ölelésében. Ha jobb kedvre akarunk derülni, egy kis kókuszcsók csak hasznunkra lehet!
NosaltyHa elvette a kedved a februári, szeles, esős, furcsán apokaliptikus időjárás, ne csüggedj, inkább süss magadnak egy aprósütit! Ha pedig nincs ötleted, mi legyen a kiszemelt recept, válassz a horoszkópod szerint!
NosaltyÚgy érzed, semmire sem maradt már időd, de még kellene valami finom sütit sütnöd? Íme néhány gyors finomság, amit egy délelőtt alatt simán elkészíthetsz.
NosaltyItt a finom aprósütemények főszezonja, legyen csokis, citromos, mogyorós vagy mandulás, ezek a kis édességek biztosan meghozzák magukkal a karácsonyi hangulatot.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...