9 kívánatos, roppanós nyári saláta koktélparadicsommal spékelve
Jöhet egy nyári saláta mindenféle zöldi jóval? Roppanós zöldségek, lédús paradicsom, és azonnal a szádban érzed majd a napsütést!
NosaltyJöhet egy nyári saláta mindenféle zöldi jóval? Roppanós zöldségek, lédús paradicsom, és azonnal a szádban érzed majd a napsütést!
NosaltyEzúttal gyorsan elkészíthető egészséges ebédötleteket válogattunk össze, amik mennyei ízükkel csábítanak téged!
NosaltyNincs időd ma főzni? Dobd össze a következő receptek valamelyikét, ezek a paradicsomos tészták nemcsak hogy gyorsan készülnek el, de még nagyon finomak is!
NosaltyA focaccia ötvözi egy pizza és egy kenyér legjobb tulajdonságait, miszerint belül foszlós, kívül ropogós, és rengeteg fantasztikus (például olaszos) ízzel kiegészíthető. A mi döntésünk most a paradicsomra és az olajbogyóra esett.
NosaltyHa már gőzerővel a nyári szezonra készülsz, akkor biztosan odafigyelsz arra, miket eszel. Összegyűjtöttünk most néhány mennyei salátát, melyek laktatnak, frissek és nyáriasak.
NosaltyLassan itt a nyár, ez pedig azt is jelenti, hogy egyre több a boltokban és a picaokon a friss, zamatos paradicsom. Használjuk ebben az időszakban bőséggel, tegyük például tésztára, sokkal finomabb lesz tőle.
NosaltyA fincsi koranyári időjárásnak hála egyre jobban kívánjuk a paradicsomot, ezen belül is a mini a gyengénk. Legalábbis ma. Tegyük levesbe, spárgára, tésztára, pizzára, lazacra, husira!
NosaltySavanyítani jóval több zöldséget lehet, mint gondolnánk. Tulajdonképpen bármit. De ha éppen nyár van, és szezon, akkor érdemes a koktélparadicsommal próbálkozni, megéri.
Lakos BenedekA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...