Kiderült, mi kerül a KitKat töltelékébe
Lehet, hogy még sose gondolkodtál el ezen a kérdésen, pedig egészen izgalmas, és a rá adott válasz is meglepetést tartogat.
NosaltyLehet, hogy még sose gondolkodtál el ezen a kérdésen, pedig egészen izgalmas, és a rá adott válasz is meglepetést tartogat.
NosaltyMinden édesszájú embernek van legalább egy kedvenc csokoládészelete. A piros csomagolású Kit Kat Magyarországon a kétezres évek elején jelent meg, Amerikában viszont már a negyvenes években is népszerű édesség volt, első csomagolása pedig egyáltalán nem hasonlított a mostanihoz.
NosaltyVégre Magyarországra is megérkezett a KITKAT V, ami már szeptembertől elérhető lesz a boltok polcain.
NosaltyEz a nap nem is indulhatna jobban: a Nestlé egyik legnépszerűbb csokijából hamarosan a vegán változat is elérhető lesz.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...