kistücsök étterem

„Egy általános letargia jellemző, holott olyan szép országban élünk, olyan...

1992 novemberében kezdte meg működését a balatonszemesi Kistücsök étterem. Az eltelt több mint három évtizedben a balatoni vendéglátás intézményévé vált az étterem, ahol a klasszikus magyar ételek és a szezonális fogások is jól megférnek egymás mellett. Egy éve már szálláshellyel is várják a vendégeket egy komplex élményért, amibe a gasztronómiai ínyencségeken túl a környék szépségének felfedezési is belefér. Csapody Balázzsal, a Kistücsök tulajdonosával, a Pannon Gasztronómiai Akadémia elnökével, a hazai Bocuse d’Or Akadémia és a SVÉT elnökségi tagjával beszélgettünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Maradékmentő sonkás-sajtos krokett

Soha, de soha ne dobjátok ki a maradék burgonyapürét! Megmutatjuk a legjobb felhasználási módját egy gyors és egyszerű recepttel. Mindenképp próbáljátok ki, akár sima törtburgonyás ...

Zsályás sült brokkoli

Nagyon jól érzi magát a zsálya hátul a kertben, na én meg jól megtéptem. :o) Az allrecipes oldalon találtam ezt a receptet, és mindenki ódákat zengett róla. Nekem meg azért tetszett ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!