Beállnak dolgozni Ördög Nóra gyerekei a balatoni boltba
Idén Mici és Vince is besegít a nagy hajtásba.
NosaltyIdén Mici és Vince is besegít a nagy hajtásba.
NosaltyOlyannyira dagad a bezárási hullám, hogy már a nagyobb boltok is veszélybe kerülhetnek.
NosaltyA tavalyi évben csaknem 4000 kisbolt zárhatott be, melynek oka feltehetőleg az élelmiszerárstop volt.
NosaltyTöbb kihívással és nehézséggel is meg kell küzdenie a magyar kisboltoknak az életben maradásért.
NosaltyA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei súlyos minőségi problémát találtak egy szabolcsi kisboltban, ahol a több mint egy tonna élelmiszert foglaltak le.
NosaltyA sztárpárnak igencsak meggyűlt a baja a környékbeliekkel. A lakók, úgy tűnik, most elérték a céljukat.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...