kis konyha tippek

A kevesebb több – Így ne zsúfold tele a (kis)...

Ha konyháról van szó, a nagyobb nem mindig jobb. A legtapasztaltabb szakácsok is tudják, hogy nem feltétlenül van szükségünk rengeteg helyre vagy túl sok felszerelésre ahhoz, hogy lenyűgöző fogásokat készítsünk. Sokszor elég a kis konyha is. De hogy ne zsúfoljuk tele?

Mucsi Blanka

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...