késélezés

Ezért ne dolgozz soha életlen késsel

A konyhai munkát több bosszúság is meg tudja nehezíteni, de ezek közül talán az egyik legnagyobb az életlen kés. Ugyanis ezzel nemcsak magunknak, de a főztünknek is árthatunk: az Otthon Tippből ki is derül, hogyan.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!