kávéfőzés

Így főzd le a kotyogós kávét, hogy a legfinomabb legyen

A kotyogós kávé híveinek száma nem lebecsülendő. Főleg az idősebb generáció teszi a le a voksát mellette, de újra trendinek számít a fiatalabbak közt is. Aki egyszer elsajátítja a titkát, annak nehéz lesz lemondania róla a későbbiekben...a mai Napi Tipp most megmutatja, hogyan tudsz te is tökéletes kotyogóst főzni!

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...