8 hűsítő és színes gazpacho nyárra, Dóri kérésére
Kolléganőnk, Dóri egyik kedvenc étele a gazpacho, ami nyáron telitalálat, így ha eddig nem készítettél a hőségben, jobb, ha átgondolod! Hideg levesek, sziasztok!
NosaltyKolléganőnk, Dóri egyik kedvenc étele a gazpacho, ami nyáron telitalálat, így ha eddig nem készítettél a hőségben, jobb, ha átgondolod! Hideg levesek, sziasztok!
NosaltyA mai ebédünk ugyanolyan finom, mint amilyen gyorsan elkészül. Karfiolos gazpacho, fasírtos szendvics és túrós gofri érkezik.
NosaltyÍzkavalkád vár, cseppet sem bonyolult receptekkel ezen a hétfőn. A könnyed karfiolos gazpacho után a szezon sztárjáért, a medvehagymáért nyúlunk egy menő tésztás főétel készítésénél, hogy végül a palacsintatorta pattintson minket a kényelmes fotelbe.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...