Íme a világsztárok kedvenc karácsonyi szokásai
Természetesen a világsztároknak is vannak karácsonykor szokásaik és hagyományaik. Nézzük, ők hogyan töltik a szentestét.
NosaltyTermészetesen a világsztároknak is vannak karácsonykor szokásaik és hagyományaik. Nézzük, ők hogyan töltik a szentestét.
NosaltyTudtad, hogy a legtöbb japán azért is várja a karácsonyt, mert megérkeznek az otthonokba a KFC csirkés kosarai?
NosaltyUgye ismerős a Karácsonyi ének története? Az angolszász irodalom egyik legismertebb műve nélkül ma egészen máshogy ünnepelnénk.
NosaltyÁtfutván a világ néhol rémisztő, máskor nagyon vicces népszokásait, a mi karácsonyunk egészen visszafogott és nyugodt képet mutat. Nem mindenhol van ez így, mutatjuk is a legfurcsábbakat!
Pákozdi NóraMennyei málnás csigákig tekereg az utunk ma, a menüt szemlélve. Erősen kezdünk, a legédesebb borsólevessel, majd a főétel lakat jól, akár napokra is, savanyú káposztás csirkecombok formájában.
NosaltyNe hagyjuk, hogy kullancstelep váljon a gyönyörű kertünkből! Most eláruljuk, mely növények azok, amiket kifejezetten szeretnek belakni a kullancsok - inkább kerüljük el őket!
NosaltyKülönleges, díszes növény a vérsóska, amely feltűnő leveleiről kapta különleges nevét. De vajon csak esztétikus vagy ehető finomság is?
Németh OrsiUgyan már csak hét üzlete maradt, azt is bezárja az egykor népszerű élelmiszerlánc.
Mennyei málnás csigákig tekereg az utunk ma, a menüt szemlélve. Erősen kezdünk, a legédesebb borsólevessel, majd a főétel lakat jól, akár napokra is, savanyú káposztás csirkecombok formájában.
A sonkatekercsek és töltött tojások szomszédságában gyakran találhatók majonézes saláták a húsvéti asztalon. Ha idén szeretnénk őket egy kissé gatyába rázni, egyszerűen kövessük az alábbi lépéseket.
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!