7 gőzölgő és mámorító forralt bor az ünnepi hangulatért
Beköszöntött a hideg, ráadásul itt van advent első vasárnapja is. Mit készíthetnénk mást az ünnepek közeledtével, mint csodásan illatos és forró forralt bort!
NosaltyBeköszöntött a hideg, ráadásul itt van advent első vasárnapja is. Mit készíthetnénk mást az ünnepek közeledtével, mint csodásan illatos és forró forralt bort!
NosaltyEljött végre a karácsony, remélhetőleg már minden készen várja, hogy az asztalra kerüljön. A menü mellé már csak néhány impozáns ital kell, amit felnőttek és gyerekek egyaránt élvezhetnek. Koccintsunk a lenti különlegességek egyikével.
NosaltyA téli időszak forró, fűszeres italai közül kétségkívül a forralt bor a király. A klasszikus innivaló mellett viszonylag kevés hely marad más szereplőknek, a dominanciát nem tudja megtörni semmi más. Egészen mostanáig: idén kóstoljuk meg a forralt cidert!
Lakos BenedekHa gyengéd a krémes, simogató, édes forró csoki, akkor tökéletes helyen keresgélsz, ugyanis most megmutatjuk, hogyan készül el mindössze pár perc alatt, faék egyszerűséggel. Akár vegán verzióban is!
NosaltyTündérinek tűnik, hasonlít a kamillára és a százszorszépre, pici virágaival vonzza a méheket, darazsakat, de ha csoportosan nő, rendkívül invazív és kártékony lehet kertünkben.
NosaltyA pogácsa most desszertet helyettesít, és nyugodtan készítsünk a töpörtyűsből két tepsit, húsvétra is jó lesz! Elé céklalevest és színes rizottót kínálunk.
NosaltyBrit és svéd kutatók bíztató eredményre jutottak a szív- és érrendszeri események kockázatának csökkentését illetően. Miszerint két, régóta forgalmazott gyógyszer együttes hatása pozitívan hathat.
NosaltyBrit és svéd kutatók bíztató eredményre jutottak a szív- és érrendszeri események kockázatának csökkentését illetően. Miszerint két, régóta forgalmazott gyógyszer együttes hatása pozitívan hathat.
A pogácsa most desszertet helyettesít, és nyugodtan készítsünk a töpörtyűsből két tepsit, húsvétra is jó lesz! Elé céklalevest és színes rizottót kínálunk.
Míg a karácsony inkább édes aprókban bővelkedik, tavaszi ünnepkörünk, a húsvét nagyobb hangsúlyt helyez a sós vendégvárók elkészítésére. Nézzünk most négy klasszikus harapnivalót, megújult, fiatalos, tavaszias ízekkel!
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!