karácsonyi ebéd

Mi legyen az ebéd december 24-én?

Hiába érezzük úgy, hogy karácsonykor folyamatosan eszünk, a nagy vendégvárások és ünnepi vacsorák előtt könnyen előfordulhat, hogy a fél családnak kopog a szeme, a gyerekek pedig folyamatosan nyafognak, hogy mikor ehetnek már ha nem is a finomságokból, csak legalább valami fogukra valót. Ötleteket adunk, milyen „hétköznapi ételek” készülhetnek az ünnepi hajtás közepén.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...