8 kiváló főétel a káposztás cvekedlitől a rakott káposztáig
Összegyűjtöttük káposztából a legízletesebb fogásokat, hogy nektek már ne kelljen bajlódni vele, csak kóstolni a csodás ízeket!
NosaltyÖsszegyűjtöttük káposztából a legízletesebb fogásokat, hogy nektek már ne kelljen bajlódni vele, csak kóstolni a csodás ízeket!
NosaltyA héten már a februárt tapossuk, ez azonban nem jelenti, hogy olcsóbbak lettek az alapanyagok. Főzzünk és süssünk egészen olcsó káposztás ételeket: fejes, savanyú, kel, lila, minden jöhet!
NosaltyA téli időszakban sokkal kevesebb lehetőségünk van friss zöldségekből és gyümölcsökből fedezni a napi vitaminszükségletünket, de mégis van egy évszázadok óta kedvelt alapanyagunk, amely egyrészt olcsó, könnyen elérhető, másrészt telis-tele van vitaminnal, és még az emésztésünknek is jót tesz. Ez a magyar konyha egyik alapélelmiszere: a savanyú káposzta.
Szekeres DóraA kamillateának számos jótékony hatása van, többek között elősegíti az elalvást is.
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
Ugyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
Zöldségek több formában is kerülnek ma az ebédlőasztalra: először a minestronét pakoljuk tele velük, majd a főételként szolgáló fasírtba is teszünk belőlük bőven. Az édes zárásról pedig egy áfonyás sportszelet gondoskodik.