Sajnos hiány lesz idén a legsárgább nyári gyümölcsből
A tavalyi súlyos aszályban nagyon meggyengültek a gyümölcsfák, ezért kevesebb termésre számíthatunk idén.
NosaltyA tavalyi súlyos aszályban nagyon meggyengültek a gyümölcsfák, ezért kevesebb termésre számíthatunk idén.
NosaltyA klímaváltozás és a munkaerőhiány miatt néhány éven belül ha nem is teljes, de részleges búcsút vehetünk néhány olyan hazai gyümölcstől, mint a málna, a szeder vagy éppen az őszibarack.
NosaltyBár a kajszibarack a nyár egyik legfontosabb gyümölcse, hiszen a magyarok egyik legkedveltebb lekvárja készül belőle, és a pálinkák között is előkelő helyet foglal el, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, milyen sokféle finomság alkotóeleme lehet még.
Szekeres DóraAz esős, de szerencsére nem túl hideg időjárásnak köszönhetően idén végre rengeteg teremhet a magyarok egyik kedvenc gyümölcséből, a kajszibarackból.
NosaltyIkonikus épület volt, ma már elköltözött Pécs 1979-ben nyílt Vásárcsarnoka, és nagy sikerrel működik. A régi, lepusztult csarnok helyén pedig, úgy fest, parkolóház lesz.
NosaltyMa egy rendhagyó, de annál izgalmasabb menüvel érkezünk, ami szemnek-szájnak jólesik majd!
NosaltyA Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság azonnali árellenőrzésekbe kezdett: az árrést, a saját márkás termékek arányát és a mennyiségi előírásokat is vizsgálják.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
Nem feltétlenül kell hús a szaftos fasírthoz: erre kiváló példa az alábbi recept, amelyben tojás, zsemle és egy nagy csokor zöldfűszer alakul aranybarna és ízes pogácsákká. ...
A családban egyedül én szeretem a csülköt, ezzel most magamnak kedveskedtem. Nem egy könnyű és diétás étel, de ritkán azt hiszem megengedhető. Paprikás krumplival és savanyú ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!