12 húsétel, melyet a joghurt tesz igazán selymessé
A joghurt nagyon jó barátságban van a joghurttal, így érdemes lehet kipróbálni, egy ilyen étel elkészítését. Csalódni biztosan nem fogsz!
NosaltyA joghurt nagyon jó barátságban van a joghurttal, így érdemes lehet kipróbálni, egy ilyen étel elkészítését. Csalódni biztosan nem fogsz!
NosaltyAmikor stresszesek vagyunk, akkor gyakran nyúlunk az ételhez vigaszként. Nem olyan rossz ötlet, de válasszunk olyan finomságokat, melyek egészségesek és csökkenti a stresszt.
NosaltyDobd fel a fáradt, hűvös reggeleket finom, friss, joghurtos reggelikkel, amik beindítják a napot!
NosaltyHa éppen akciós, van, hogy rászánjuk magunkat egy nagyobb pohár tejföl vagy joghurt megvételére. Persze nem mindig fogy el egyszerre: most nézzük meg a Napi Tipp keretében, meddig (és hogyan) maradhat a hűtőben.
Lakos BenedekA joghurt gyakori szereplő sok konyhában, bár a legtöbbször hidegkonyhai felhasználásnak esik áldozatul. Pedig megannyi mást is készíthetünk belőle, nézzük, például miket!
Lakos BenedekEddig azon gondolkoztál, hogy miben más a görög joghurt sima testvéréhez képest? Most eláruljuk!
Szász NóriFinom, szaftos, könnyen elkészíthető és nagyon puha süteményeket ajánlunk, melyeket kánikula idején is érdemes összedobni!
NosaltyLegyen szó arról, hogy épp nincs kéznél vaj, esetleg egy receptet szeretnél szándékosan vegánosítani, az alábbi 3 alapanyag szuperül megállja a helyét a vaj dublőreként. Jöhet a mai Napi Tipp?
Szász NóriAzt már tudjuk, hogy a termékeken jelölt lejárati idő nem feltétlenül fedi a valóságot – de akkor meddig érdemes fogyasztani például a joghurtot?
Stuth-Nagy NikiMennyei sütik, amikhez nem kell nagy konyhai tudomány, a végeredmény mégis lehengerlő lesz, és senki sem marad édes élvezetek nélkül.
NosaltyTejtermékeket szinte minden nap fogyasztunk valamilyen formában, és remélem, nem csak én vagyok az egyetlen a világon, akinek néha megfordul a fejében, hogy „milyen jó lenne ezeket otthon is elkészíteni”.
Lakos BenedekSzínesek, és cseppet sem unalmasak, tele vitaminnal. Épp ilyen ebédekre és könnyű vacsorákra van szükség! Nézzétek őket!
NosaltyA világ legpuhább süteményeinek receptjei a lábaid előtt hevernek! Ezek a finomságok mind a joghurttól lesznek tökéletesen omlósak, ráadásul gyorsan elkészülnek!
NosaltyAz iskolakezdéssel visszatérnek a bevásárlókosarunkba az uzsonnára csomagolt finomságok. Ezek közül az egyik legnépszerűbb választás az ivójoghurt. Most az epres ízből kóstoltunk végig 10 különböző fajtát, máris mutatjuk a sorrendet.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...