indokína

„Amikor kérdezik a vendégeink, hogy mi a ház specialitása, azt...

Negyedszer vág közös vállalkozásba Anh Tuan, Nguyen Thuy Phuong és Wang Song Tao, immár Regős Dániel részvételével, az Arany János utcai Opium étterem megnyitásával. A SÁO, a KHAN és a QUÍ után talán itt is erős a vietnámi hatás az étlapon, amin még csavartak egyet azzal, hogy a középpontba a franciás indokínai ízvilágot helyezték. Az Opiumban tényleg minden a helyén van, a fények, a hangulat, a virágdíszek, és akkor az ételekről, illetve az izgalmas italkínálatról nem is beszéltünk. Gyarmati hangulat, 21. századi csavarral. Anh Tuannal és Nguyen Thuy Phuonggal beszélgettünk.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...