Hogyan lehet mindig illatos az otthonunk?
Minden otthonnak megvan a maga illata – ez valamikor nagyon kellemes, valamikor kevésbé. De mit tehetünk azért, hogy nálunk mindig finom aromát érezzenek a vendégek és mi magunk is?
Szabó AnnaMinden otthonnak megvan a maga illata – ez valamikor nagyon kellemes, valamikor kevésbé. De mit tehetünk azért, hogy nálunk mindig finom aromát érezzenek a vendégek és mi magunk is?
Szabó AnnaHa van olyan illatos gyertya, amely képes kettéosztani a társadalmat, az szerintünk egyértelműen az IKEA gyártmánya. Hogy miért? Mert a húsgolyó illatát nem biztos, hogy mindenki szeretné órákon át szagolni.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Fenséges húsételek, melyek megérik a beléjük fektetett időt és energiát. Ebédre és vacsorára is tökéletes választás mind, és még köreteket is ajánlunk hozzájuk!
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...