hütte

6 jó étterem, ha fejest ugranál a farsangba, vagy hütte-feelingre...

Egyre több helyen tapasztaljuk, hogy nemcsak egy megfáradt hívószó a farsang, hanem igazi jó programokat szerveznek. Egyre divatosabbak a hüttepartik is: ha alpesi tájaink nincsenek is, forralt borban, gőzgombócban, lélekmelegítő ételekben és hangulatberobbantó italokban mi is jók vagyunk. Farsangi és hüttepartik 2024 februárjában az országban!

Nosalty

7 hely, ahol hüttehangulatot találunk a fővárosban

Bár „nagy havazásokat" jósolt az elmúlt hetekben a sajtó, legfeljebb a hegyen élők örülhettek az idei hónak. A karácsony azonban a nyakunkban: ha túl vagyunk az ajándékbeszerzésen, azért, ha még két bevásárlótúra között vagyunk, azért jó ötlet megállni egy kicsit egy forralt borral a kezünkben, sült kolbásszal vagy gőzgombóccal a tányérunkon.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...