húsvéti sonka

Húsvéti sonkát, de honnan? 6 beszerzőhely a legjobb húsvéti sonkákkal

Bár a mindennapokban ez nem mindig megvalósítható, egyre többen csinálunk presztízskérdést abból, hogy legalább az ünnepnapokon kerüljön minőségi étel az asztalra. A húsvéti sonka pont ilyen: a gyorspácolt sonkákat adalékanyagokkal készítik nagyüzemi körülmények között, és igazából mindegyiknek ugyanolyan íze van. Mi most hat olyan beszerzőhelyet mutatunk nektek, ahol igazi magyar termelői finomságokat tudtok beszerezni, hogy a húsvéti sonka valóban az ünnepi asztal királya legyen!

Nosalty

Ezektől a zöldfűszerektől a maradék sonka új életre kel

Húsvétkor a sonka mellé tényleg az egyszerű és minél frissebb ízek illenek a legjobban: a tormás, tojásos, majonézes, joghurtos saláták, mártogatók, krémek. De ahogy telnek a napok, és a sonka már nem a legfrissebb, a saláták és krémek pedig már fogynak, érdemes további ízeket bevetni, amiktől újra kívánatos lesz a maradék sonka is.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek