húsmentes főzés

Így főztök ti – Ezt gondolják a Nosalty olvasói a...

Cikksorozatunk, az Így főztök ti, azért indult el, hogy tőletek, az olvasóktól tanulhassunk mindannyian. Most arra voltunk kíváncsiak (mivel húsmentes hetet tartunk az oldalon), hogy mi a véleményetek a húsmentes főzésről, étkezésről. Fogadjátok szeretettel három Nosalty-hobbiszakács gondolatait, receptjeit, ötleteit és tanácsait, amiket most örömmel megosztanak veletek is.

Nosalty

Nem ijesztegni akarunk, de több nyomós okunk is van, hogy...

Június 13-a a húsmentesség világnapja. Ezen a napon Magyarország legnépszerűbb online recept- és gasztromagazinjánál, a Nosaltynál idén is figyelemfelkeltő kapmpányba kezdünk: a Húsbavágó! nevű kezdeményezés keretein belül egy egész héten át háttérbe szorítjuk a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánlunk gasztroközösségünknek.

Hering András

Hogyan böjtölhet egy vegetáriánus?

Ebben az időszakban kifejezetten előtérbe kerül a böjtöt és a böjtölést körülölelő vita: szükséges-e, kinek szükséges, hogyan lehet tartani, satöbbi. Nem csoda hát, hogy könnyű belezavarodni ebbe az egész témába. Na de mit tegyen egy vegetáriánus mindennek a káosznak a közepén?

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk