12 szaftos húsgombóc, mely begördül a szádba
Ki ne szeretné a húsgombócot? Főleg, ha azt nézzük, hány fajta ízben készíthetjük el ezeket a mennyei falatokat!
NosaltyKi ne szeretné a húsgombócot? Főleg, ha azt nézzük, hány fajta ízben készíthetjük el ezeket a mennyei falatokat!
NosaltyA húsgombócokat mindenki szereti. Teljesen mindegy, hogy a megszokott klasszikus paradicsomos verzióról, vagy valamilyen különlegesebbről van szó.
NosaltyA húsgombóc egy igazán egyszerű, laktató, gyors és isteni fogás, amit tényleg csak szeretni lehet. Most mutatunk neked klasszikus paradicsomosat és svéd húsgolyót is.
NosaltyA mai menü olyan fogásokat tartalmaz, melyek egytől egyig igazán ínycsiklandozóak és megnyerőek.
NosaltyA mai menüben igazán izgalmas fogások kaptak helyet, így szívesen végigesszük őket, mindenféle probléma nélkül.
NosaltyA mai ajánlatunkban csupa ínycsiklandozó fogást válogattunk össze nektek. Mindenki megtalálja benne a kedvére való receptet. Lesz itt zellerkrémleves, paradicsomos húsgombóc és almás béles.
NosaltyA húsgombócot kicsik és nagyok egyaránt szeretik, így nem kell izgulnunk amiatt, hogy valaki nem örül majd a mai ebédnek.
NosaltyTeljesen mindegy, milyen húsból készül, egy dundi húsgombóc jól megfűszerezve fenséges ízélményt nyújt.
NosaltyMost a legszebb a padlizsán, így ki kell használni a lédús zöldség adta lehetőségeket! Használd tésztába, rakott ételben, süsd magában, zöldségekkel megrakva, ezek a receptek tuti nagyot mennek majd otthon!
NosaltyA húsgombócoknak egyszerűen lehetetlen ellenállni. Persze ez nem is csoda, hiszen rettentően finomak és szaftosak, méretük pedig olyan jól kézre (és szájra) áll!
NosaltyKét évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia alatt igazi gasztroközösséggé nőtte ki magát. Az ebből elindult #HÁZIMENZA-videósorozatban főzni szerető civil emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket. Az elmúlt epizódokban kisgyerekes anyukákhoz látogattunk el, akik a gyereknevelés mellett vezetnek háztartást és főznek a családra. Az utolsó részben Anna készített egy végtelenül egyszerű, ám annál ízletesebb karalábés fogást, amit még a nagymamájától tanult, de most már kétéves kisfiának készíti legszívesebben.
HirdetésNem könnyű sok embert etetni, főleg nem hússal. Az alábbi receptek azonban mind erre az egy célra lettek kitalálva: hogy sokan jóllakjanak belőlük. Ki éhes?
NosaltyA menzás, főtt krumplis paradicsomos húsgombócért mindenki odavolt már gyerekként is, azonban nyáron kicsit elhanyagoljuk, hiszen testesebb és cukrosabb annál, mint ami jólesne a kánikulában. Szerencsére mi most megalkottuk a nyári változatot!
Hering AndrásA tészta legklasszikusabb formája az, amikor bőségesen úszik a paradicsomszószban. Persze ez nem jelent egyszerűséget vagy unalmat: a paradicsom néha sokkal többet tud az alapoknál. Nézzük, mit!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...