Ezért kerüld el 50 felett a vörös hús fogyasztását
Négy nagyon nyomós indoka is van arra a szakértőknek, miért érdemes az ötödik x után kerülni a vörös hús fogyasztását.
NosaltyNégy nagyon nyomós indoka is van arra a szakértőknek, miért érdemes az ötödik x után kerülni a vörös hús fogyasztását.
NosaltyEgy jól megfogalmazott üzenet is rengeteget segíthet abban, hogy az emberek egy étterembe betérve húsos, nehéz ételek helyett inkább könnyebb, vegetáriánus fogásokat válasszanak.
Masszi- Rigó CsillaSokakat sokkol ugyan a tény, hogy a tengerimalac Peruban nem csak kedvtelésből tartott háziállat, hanem sültként fogyasztott főfogás is, a rágcsáló azonban már egyre kevésbé népszerű a helyiek körében, sokkal inkább számít kulináris kuriózumnak a turisták között.
NosaltyAz aktivizmusáról és a környezetvédelmet támogató akcióiról ismert Leonardo DiCaprio újabb zöld kezdeményezést kezdett támogatni. A színész két műhúsgyártó-cégben vett részesedést, ezzel is hozzájárulva munkásságukhoz.
NosaltyA húsfogyasztás csökkentésére kérte a spanyol embereket az ország egyik minisztere. Az egészséges táplálkozás és a bolygó védelme érdekében született a felhívás, ami nem várt ellenállásba ütközött.
NosaltyOlykor megeshet, hogy a hús iránt érzünk csillapíthatatlan vágyat. De vajon mire utalhat ez?
Liptai LillaEgy friss tanulmány szerint könnyen lehet, hogy 2035-re kedvelt fogásaink többségét állati eredetű hozzávalók helyett alternatív forrásból származó fehérjékkel készíthetjük majd el.
NosaltyÚgy tűnik, nemcsak a daganatos, hanem a nem daganatos betegségek kialakulása is összefügghet a rendszeres húsfogyasztással.
Liptai LillaVajon tényleg le kell mondanunk a zsírokról, ha egészségesen szeretnénk étkezni? Mi az, ami belefér, és mi az, ami kevésbé ajánlott? (x)
HirdetésA böjt hagyománya manapság már csak egy szűkebb társadalmi réteg tagjainak életében van jelen, annak ellenére, hogy sokáig törvény határozta meg annak betartását Magyarországon. A szigorított étrend teljesen átalakította a régi paraszti konyhák amúgy is szegényes recepttárát: nézzük, milyen elfeledett böjti ételek bújnak meg a régi szakácskönyvek mélyén!
Lakos BenedekA leves medvehagymás, a főétel cukkinis-zöldspárgás, így nem lehet panasz a tavaszi alapanyagokra és ízekre. Jó, a desszertünk "csak" csokis, de nagyon-nagyon szaftos.
NosaltyVilágszerte egyre nagyobb tábora van az olajmentes sütésnek és ételkészítésnek, az ehhez szükséges eszközt pedig igen olcsón kínálja most az Aldi.
NosaltyA Sparban vásárolva meglepődhetünk a termékek árait vizsgálva. Pozitív értelemben.
Közeleg a tavasz, majd eljön a nyár is, szóval a télre behurcolt kinti növények lassan újra kikerülhetnek. Ezúttal a nagy kedvenc, a muskátli kerül górcső alá: következzen pár tipp, ami abban segít, hogy a telet követően sok-sok virágot hozzon.
Érdemes minél hamarabb lecsapnod rá, különösen akkor, ha rendszeresen meggyűlik a bajod a portörléssel.
Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...
Jó, hát tudom, hogy van már pár aranygaluska receptünk, de ilyen még nincs! :) Nem a tésztában van a pláne, gyanítom, a nagymamámat is Horváth Ilona tanította aranygaluskát készíteni, ...
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!