Tökéletes home office a horoszkópod szerint
Csillagjegyeink mindig segítenek felfedezni, hogy mi is az igazán jó nekünk. Most sem hagynak minket cserben, amikor az otthoni irodánkat szeretnénk berendezni.
NosaltyCsillagjegyeink mindig segítenek felfedezni, hogy mi is az igazán jó nekünk. Most sem hagynak minket cserben, amikor az otthoni irodánkat szeretnénk berendezni.
NosaltyEgy átlagos, jól étkező, viszonylag egészséges mozgást igénylő munkát végző embernek nem igazán van szüksége étrendkiegészítőkre, hacsak nem edz olyan komolyan, vagy nem dolgozik olyan sokat, hogy valamilyen mikrotápanyagból kiegészítésre van szüksége. Más azonban, ha egész nap a gép előtt ül az ember – ilyenkor az alábbi plusz segítségeken érdemes elgondolkodni.
Stuth-Nagy NikiÚjabb hét, újabb, már sokat ismételt kérdés: mit tudunk gyorsan, egyszerűen megfőzni a hétköznapokon? Íme 7 egyszerű, de nagyszerű fogás, amivel könnyen letudhatod ezt a feladatkört.
NosaltyÚjabb hétnek nézünk elébe, a hangsúly pedig ismét a gyorsaságon és a praktikumon van. Íme 7 recept, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod, ha úgy érzed, a munka és a háztartási feladatok ellátása mellett semmire sincs időd.
NosaltyÍzletes, villámgyors, könnyen elkészíthető, és még csak nem is igényel túl sok alapanyagot. A következő, egyedényes mac and cheese nálatok is népszerű fogás lesz a hétköznapokon, ezt garantáljuk!
NosaltyA hétköznapokra gyors, egyszerű, mégis laktató fogásokat ajánlunk nektek, a ráérősebb hétvégéken viszont mi is megadjuk a módját az evésnek. Jöjjön öt, akár 20 perc alatt is összedobható, tartalmas ebéd a hétköznapokra, valamint két laktató és tápláló fogás, amely a hétvégénket teszi édesebbé.
NosaltyAz iskolák még mindig zárva, a munkából sem lett kevesebb, idő híján pedig gyorsan kéne összeütni valami laktatót és finomat. Általános probléma, ugye? Szerencsére számos, szinte magától elkészülő receptet tudunk neked mutatni, hogy ne legyen teher a főzés!
NosaltyKönnyed, friss zöldségekkel teli tavaszi tésztával nyitjuk meg a spárgaszezont. Ezt a 20 perces receptet mindenkinek érdemes kipróbálnia!
NosaltyA korlátozások miatt ismételten sokaknak kell otthonról dolgozniuk, ami rengeteg nehézséget okozhat. Többek között az étkezési szokásaink is megváltozhatnak, különösen a nassolási magatartásunk.
Liptai LillaIsmét otthon az egész család, a felnőttek a konyhában dolgoznak, a gyereknek a nappali lett a tanterem. Nincs idő főzni, vagy legalábbis azon gondolkodni, mit egyen a család? Segítünk!
NosaltyMillió módon megváltoztatta az életünket a koronavírus: a home office miatt például egyre inkább összefolyik a munka és a magánélet.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...