11 krémesen édes szelet, amitől tuti jobb kedved lesz
Mézes krémes, hólabda, mimóza szelet, rakott zserbó, diós kosárka, retro mákos...melyiket kívántad meg?
NosaltyMézes krémes, hólabda, mimóza szelet, rakott zserbó, diós kosárka, retro mákos...melyiket kívántad meg?
NosaltyGyors és egyszerű, mégis igazán ünnepi süteményre vágysz? Íme 10 elképesztően finom golyó (és a legjobb hólabda), amivel óriási sikert arathatsz karácsonykor.
NosaltyHófehér kókusz, csokikupak, lágy piskóta. Imádjuk a pihe-puha kókuszlabdákat, reméljük, ti is! A karácsonyi időszak kötelező kellékei, süssetek egy tálcával!
NosaltyEzeket a finomságokat akkor is elkészítheted, ha már nincs fél napod bejglit vagy krémes sütni.
NosaltyA kókuszkockát és a hólabdát az isteni kókusz és a csodás csoki vagy kakaó hozza össze, no meg az, hogy nem múlhatnak el nélkülük az ünnepek. Nézzétek csak!
NosaltyHa nem szeretnél unalmas és egészségtelen bolti csokikat adni a gyerekeknek Mikulásra, készíts inkább te magad valami igazán finomat! Ezekkel a sütikkel óriási sikered lesz!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...