hidegtál rendelés

Kaszinótojástól a pástétomig – 7 hely, amelyre bátran rábízhatjuk az...

Túlzás nélkül napokat el lehet bíbelődni a munkálatokkal, ha minél többféle finomságot szeretnénk varázsolni előételként a karácsonyi asztalra. Márpedig a májpástétomoknak, kaszinótojásnak, franciasalátának, roládoknak nagy hagyománya van itthon, a tradíciókat pedig fel is frissíthetjük új ínyenc ízekkel. 7 helyet ajánlunk 2023, ahonnan érdemes hideg ízelítőt választanunk az ünnepekre.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...