11 jéghideg, a forróságban enyhülést hozó alkoholmentes ital
Hűsítő, hideg, nagyon ízletes, kertipartira és családi összejövetelekre is tökéletes alkoholmentes italokat ajánlunk nektek, hogy együtt vészeljük át a forróságot.
NosaltyHűsítő, hideg, nagyon ízletes, kertipartira és családi összejövetelekre is tökéletes alkoholmentes italokat ajánlunk nektek, hogy együtt vészeljük át a forróságot.
NosaltyA görögdinnye sok formájában elcsábíthat minket a nyáron, és vannak olyanok, amelyeknek nem muszáj ám ellenállni. A dinnyés koktél például egy ilyen dolog, de ki is tudna nemet mondani egy egész dinnyényi hideg italnak?
NosaltyEzt a kánikulát valóban egyféleképpen lehet bírni, vízparton egy ízletes jeges itallal a kézben. Jöjjenek a személyes kedvenceink, ígérjük, ti is imádni fogjátok őket.
NosaltyA nyári melegben sokan forró cappuccinoról jegeskávéra váltunk, hogy egy hideg italból merítsünk reggeli energiát. Ehhez azonban nem mindegy, milyen kávét használunk, következzen most néhány tanács.
Lakos BenedekHa ismerjük és szeretjük az espresso-tonikot, akkor a matcha-tonikot imádni fogjuk. Földöntúli zöld színe, izgalmasan komplex íze egy olyan hűsítő élményt ad, amit kevés más ital képes.
Hering AndrásA nyári hőség teljesen megváltoztatja a főzési és étkezési szokásainkat. Nem bírjuk annyira a forró, nehéz ételeket és italokat, inkább a könnyű, hűsítő dolgokat keressük. Ez a tea esetében sincs másképpen, szerencsére van megoldás a gőzölgő bögrékre.
Lakos BenedekMegállíthatatlanul jönnek a forró nyári napok, amelyeken bármit megtennénk egy hűsítő italért. Ilyenkor minden nap használt eszköz lesz a konyhában a jégkockatartó, amivel tonnaszám termeljük a jeget. Idén nyáron lépjünk egy szinttel feljebb!
Lakos BenedekA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...